Päť slovenských lyžiarskych stredísk ponúka spoločný 15-dňový skipas

19.11.2006 Celý región

Vysoké Tatry 19. novembra (TASR) - Päť lyžiarskych stredísk - Jasná v Nízkych Tatrách, Tatranské lanové dráhy vo Vysokých Tatrách, Snow Paradise v Oščadnici ...
Vysoké Tatry 19. novembra (TASR) - Päť lyžiarskych stredísk - Jasná v Nízkych Tatrách, Tatranské lanové dráhy vo Vysokých Tatrách, Snow Paradise v Oščadnici - Veľká Rača, Parksnow Donovaly a Parksnow Štrbské Pleso sa spojilo a ponúka lyžiarom spoločný 15-dňový skipas.

Nový produkt umožňuje za cenovo zvýhodnených podmienok otestovať jednotlivé strediská, ktoré sú vzdialené od seba najviac 200 km. Skipasy sú v predpredaji od začiatku novembra v sieti predajní Ticket Portal na Slovensku, v Poľsku, Čechách a v Maďarsku. Do 24. decembra ich budú ponúkať za 5900 Sk pre dospelých a 4150 Sk pre deti, po tomto termíne sa cena skipasu zvýši. Dospelí zaplatia 6500 Sk, deti 4500 Sk.
Detský lístok môžu využiť deti a mládež do 18 rokov, teda tí, ktorí sa narodili po 1. januári 1989, ale aj seniori nad 60 rokov (narodení pred rokom 1947).
Skipasy nie sú prenosné. Vydávajú sa na meno a priezvisko na čipovej karte so zálohou 200 Sk. Počas jedného dňa s ním možno lyžovať iba v jednom stredisku.
Veľké centrá zimných športov vytvorili už v apríli 2006 združenie s názvom Slovakia Ski Region s cieľom zabezpečiť a koordinovať spoločnú propagáciu lyžiarskych stredísk doma a v zahraničí.
 

Vyberte región